Stora Enso

Stora EnsoVastuullisuus  – ihmisten ja planeetan hyväksi toimiminen – on kaiken ajattelumme pohjalla ja lähestymistapamme kaikkeen liiketoimintaan.

Stora Enso on johtava uusiutuvien ratkaisujen tarjoaja pakkausmateriaaleissa, biomateriaaleissa, puutuotteissa ja paperissa. Markkinamme ovat maailmanlaajuiset. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa pakkaus- ja rakennusalojen sekä kustannus-, paino- ja paperinmyyntialojen toimijoista.

Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Keskitymme kuitupohjaisiin pakkausmateriaaleihin, puuviljelmistä saatavaan selluun, biomateriaali-innovaatioihin ja kestävän rakentamisen ratkaisuihin.

Stora Ensossa työskentelee noin 26 000 ihmistä yli 35 maassa, ja yhtiö on noteerattu Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli 10,0 miljardia euroa ja operatiivinen liiketulos 915 miljoonaa euroa.

Hyödynnämme ja kehitämme uusiutuvien materiaalien asiantuntemustamme täyttääksemme asiakkaittemme tarpeet ja ratkaistaksemme monet nykypäivän maailmanlaajuiset raaka-aineisiin liittyvät haasteet. Tuotteemme ovat ilmastoystävällisiä vaihtoehtoja monille uusiutumattomista materiaaleista valmistetuille tuotteille, ja niiden hiilijalanjälki on myös pienempi.

metsa_storaenso_puu